Alegeri parlamentare 2008 : Mii de dorneni au participat la concertul Holograf de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Vineri, 21 noiembrie, a avut loc în centrul municipiului Vatra-Dornei un concert extraordinar, care a avut în prim plan formația Holograf. Alături de cei de la Holograf, au mai apărut pe scenă formația etno-folk bucureșteană Exclussiv și mai multe formații de muzică populară din zona dornelor. Concertul de la Vatra-Dornei se încrie într-o serie de evenimente de susținere pentru Sorin Fodoreanu, Dumitru Pardău și Dan Gospodaru – candidații PD-L pentru Senat și Camera Deputaților în zona Vatra Dornei, Câmpulung, Gura-Humorului. Alături de Sorin Fodoreanu, Dumitru Pardău și Gheorghe Flutur, mii de dorneni au înfruntat frigul de afară și au asistat la concertul oferit de candidații PDL.

În scurtul discurs, Sorin Fodoreanu făcut un apel către dorneni pentru a se prezenta la vot pe 30 noiembrie și a arătat că echipa PD-L este pregătită să rezolve principalele probleme ale zonei de munte: lipsa locurilor de muncă, infrastructura și turismul.

Holograf și-a continuat turneul în nordul Bucovinei printr-un concert susținut sâmbătă la Câmpulung Moldovenesc.

Totodată, locuitorii din Gura Humorului s-au bucurat duminică, de un concert susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini.


Intră acum și în grupul de