Viceprimarul Lucian Harșovschi le sugerează consilierilor PSD Suceava să fie alături de suceveni și să voteze proiectul parcărilor de reședință. După ce intră în vigoare Codul Administrativ proiectul va fi oricum adoptat. De ce să pierdem câteva luni?


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a făcut, miercuri, un apel consilierilor PSD din Consiliul Local Suceava să voteze în favoarea inventarierii a peste 4000 de locuri de parcare de reședință în municipiul Suceava arătând că la un an de când a fost respins prima dată pentru că nu a avut suportul PSD este momentul ca și consilierii social-democrați să fie alături de suceveni votând acest proiect.

„Intrăm din nou cu proiectul de modernizare a parcărilor de reședință în municipiul Suceava și fac apel consilierilor locali PSD să voteze acest proiect”, a spus Harșovschi.

El a menționat că a fost un om al dialogului, a avut ușa deschisă și chiar dacă au fost „contre” pe unele subiecte, unde au existat argumente le-a înțeles și s-au modificat.

„Nu a venit niciun coleg de la PSD să ne spună ce nu e bun la acest proiect ce să modifice, ce să scoatem sau să adăugăm”, a spus viceprimarul care a făcut un nou apel consilierilor locali social-democrați care „să vină alături de suceveni și să voteze acest proiect”.

”Tot prin votul domniilor lor, anul trecut, s-au moderniat 517 locuri de parcare”, a explicat Harșovschi subliniind că acela a fost și motivul pentru care a propus un proiect care să includă toate aceste locuri de parcare.

Potrivit viceprimarului, prin acest proiect câștigă și suceveanul care are mașină și cei care vor spații verzi pentru că odată delimitate prin borduri aceste parcări nu se vor mai putea face altele de acest gen.

El a explicat că a fost aprobat Codul Administrativ și că este interesul PSD să fie promulgat în actuala formă, iar după ce va intra în vigoare e nevoie doar de majoritate simplă, de 12 voturi.

„De ce să mai piardă sucevenii două-trei- cinci luni de zile, când deja au pierdut un an?”, a întrebat Harșovschi.

El a menționat că va prelua din amendamentele PSD dacă sunt corect făcute și își dorește să existe un  proiect votat cu o majoritate largă, pentru că așa este normal, ca sucevenii să beneficieze de aceste locuri de parcare.

Harșovschi a atras atenția că proiectul va fi adoptat oricum după ce intă în vigoare Codul Administrativ.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de