A fost inaugurat noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări din incinta Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Serviciul Înmatriculări Auto și Eliberare Permise Suceava, care a funcționat în condiții improprii, în două foste garaje, a fost mutat, de luni, în spațiul alocat în cadrul complexului comercial Iulius Mall, deschis recent în fosta zonă industrială a municipiului Suceava.

Prefectul județului Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat, luni, după inaugurarea noului sediu, că pentru acest serviciu a fost atribuit un spațiu de 500 de metri pătrați și o parcare de 500 de locuri, fiind suficient pentru o bună activitate a personalului. El a arătat că spațiul este generos, în condițiile în care aproximativ o mie de persoane se adresează zilnic atât pentru eliberarea de permise sau pentru înmatricularea mașinilor. Doroftei a menționat că Prefectura Suceava nu va plăti chirie pentru folosința spațiului, ci doar costul utilităților.

Primul mall regional din nordul României, Iulius Mall, a fost deschis, în 15 noiembrie, la Suceava, în urma unei investiții de aproximativ 60 de milioane de euro a Iulius Grup. Acesta are o suprafață construită de 132.000 de metri pătrați, cu peste o sută de magazine și 12 restaurante cu 1.200 de locuri. În incinta mall-ului mai funcționează o sală de bowling și billiard, un spațiu de joacă pentru copii, primul sport-pub din Suceava, un teren de fotbal, un patinoar în aer liber și cel mai mare cinematograf din Suceava, Cinema City.
 


Intră acum și în grupul de