Performanță pentru fotbalul școlar din Cajvana


Intră acum și în grupul de

Echipa de fotbal a Grupului Școlar Cajvana, calificată la faza zonală a Campionatului Național de Fotbal la categoria gimnaziu
La finele săptămânii precedente, terenurile bazei sportive din Cajvana au găzduit meciurile din cadrul etapei județene a Campionatului Național de Fotbal pentru elevii de gimnaziu. La competiție au participat formațiile Școlii Generale nr.9 Suceava, ale Școlii nr.10 Suceava, ale Grupului Școlar Fălticeni, Grupului Școlar Rădăuți, Grupului Școlar Câmpulung și ale Grupului Școlar Cajvana.
Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe, în finala pentru locurile 1-2 calificându-se echipa Grupului Școlar Cajvana și cea a Școlii Generale nr.10 Suceava. La capătul unui joc extrem de echilibrat, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, acest rezultat oferind grupării căjvănene dreptul de participare la faza zonală.

Trebuie de menționat faptul că această performanță nu este una singulară, echipa de fotbal a Grupului Școlar Cajvana ajungând în anul precedent să joace finala Campionatului Național de Fotbal pentru elevii de gimnaziu, depășind pe parcurs formații ale unor centre puternice precum Craiova și alba Iulia, învingând chiar și o formație a Școlii de Fotbal „Gheorghe Popescu”. Acest lucru demonstrează faptul că profesorii Andrei Grigorean, Ion Savu, Georgel Gurău și Adriana Berbecariu au muncit cu pricepere și au știut să găsească adevărate talente la minifotbal.
Dintre micii fotbaliști care s-au remarcat în mod deosebit la faza județeană a Campionatului Național de Fotbal pentru elevii de gimnaziu îi putem menționa pe Savu Pîțu, Samuel Iacoban, Gheorghe Fluture, Ionuț Țabrea, Iacob Chindriș, Ion Solcan și Gheorghe Iacoban.

Faptul că la Cajvana se dorește să se facă fotbal nu este deloc întâmplător, micii fotbaliști având ocazia să crească și să joace în echipa Stejarul care activează deocamdată în Liga a V-a. Având sprijinul comunității locale și al primăriei din Cajvana, micii fobaliști ai Grupului Școlar din localitate se pot gândi oricând la marea performanță, mai ales că în curând la Cajvana se va construi un stadion cu 300 de locuri care face parte dintr-un mai mare complex sportiv.
 


Intră acum și în grupul de