Fotbal : Torje scuipat de fanii dinamoviști după ce a cântat “Steaua e numai una”


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 60-70 de fani s-au întâlnit luni seară la stadionul Dinamo cu acționarul Vasile Turcu, pentru a discuta situația fotbaliștilor care au petrecut după înfrângerea cu FC Brașov.
La un moment dat, la stadion și-a făcut apariția și Gabriel Torje, sărbătoritul zilei de sâmbătă, care a încercat să le explice suporterilor că acel clip video în care el, Pulhac și Ropotan cântă “Steaua e numai una” este trucat. Torje susține, după cum a declarat și la GSP Tv, că melodia “Steaua e numai una” a fost suprapusă peste “Vine Borcea cu spartanii”.
Explicația lui Torje a stârnit mânia fanilor, care au început să îl scuipe și să îl înjure pe mijlocaș. Scandalul s-a stins doar după ce Torje a decis să plece.
Sursa citată mai scrie și că fundașul Lucian Goian este al patrulea dinamovist care a luat parte la petrecerea dată acasă de Torje. Acesta nu a fost însă amendat de șefii clubului Dinamo, pentru că s-a văzut foarte puțin în imaginile de pe respectivul filmuleț. Lucian Goian a apărut doar în două cadre, în stânga imaginii, stând pe un scaun, cântând și, la un moment dat, filmând și el petrecerea.
 
 


Intră acum și în grupul de