Străzi blocate în urma ploii de duminică după amiaza în municipiul Suceava atât din cauza canalizării care nu a mai făcut față, cât și din cauza unor copaci sau cabluri căzute. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Important este ca intervenția pentru îndepărtarea efectelor să fie promptă


Intră acum și în grupul de

Mai multe străzi din municipiul Suceava au fost blocate în urma ploii de duminică după amiaza atât din cauza canalizării care nu a mai făcut față, dar și din cauza unor copaci sau cabluri căzute.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a coordonat acțiunile de intervenție pentru eliminarea efectelor ploii.

„A fost o rupere de nori, iar efectele au fost minore și se intervine în fiecare zonă afectată”, a spus viceprimarul.

El a spus că în zona Nicolae Bălcescu și în cartierul Burdujeni canalizarea nu a făcut față, iar în mai multe zone au căzut copaci care sunt îndepărtați.

De menționat este că a fost blocată circulația rutieră în zona de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni din cauza unui cablu căzut, iar viceprimarul a tăiat cu un patent acel cablu pentru ca traficul să fie reluat.

Viceprimarul Sucevei a spus că important este ca intervenția autorităților după o asemenea furtună puternică să fie promptă, iar efectele să fie înlăturate în cel mai scurt timp.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de