Directorul ADR Nord Est, Vasile Asandei, la Suceava, transmite că scopul fondurilor europene nu este doar să fie cheltuite, ci să rezolve probleme: Municipiul Suceava a înțeles că acest lucru este important


Intră acum și în grupul de

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est, Vasile Asandei, a explicat, luni, că se discută despre cheltuirea banilor europeni și că nu se pune accentul că banii europeni să fie folosiți pentru rezolvarea unor probleme.

„Noi discutăm despre atragerea de bani europeni și de cheltuirea banilor europeni. Problema nu este să chetuim banii europeni, ci să ne rezolvăm problemele cu care ne confruntăm”, a spus Asandei.

El a explicat că felul în care municipiul Suceava, alături de ceilalți beneficiari din regiune, înțeleg acest lucru este important.

„Să facem proiecte care ne rezolvă probleme pentru acum și pentru viitor”, a îndemnat Vasile Asandei.

Vasile Asandei a semnat, luni, contractul de finanțare pentru creșterea eficienței energetice a clădirii municipiului Suceava, un proiect de 7,513 milioane de lei care are ca scop îmbunătățirea izolației termice a clădirii, modificarea sistemului de încălzire, reparații, înlocuirea iluminatului fluorescent sau incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică, dar și altele. (N.B.)


Intră acum și în grupul de