Alungată de concubin, o femeie a dormit în pădure împreună cu fiul ei minor


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna suceveană Dornești a fost adusă la spital înghețată de frig, după ce a dormit în pădure, împreună cu fiul ei minor, din cauză că a fost alungată de acasă de bărbatul cu care trăia. Luni dimineață, la orele 08.55, prin „S.N.U.A.U. 112” polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că la marginea pădurii „Poienari” din orașul Dolhasca, a fost găsită o persoană de sex feminin aflată în stare avansată de hipotermie, care ulterior a fost internată în Spitalul Fălticeni.
Lucrătorii Poliției orașului Dolhasca, au demarat verificările constatând că persoana se numește M. ELENA, în vârstă de 43 ani, din comuna Dornești, are un copil minor M. I., în vârstă de 14 ani și trăiește în relații de concubinaj cu G. GHEORGHE, de 41 ani din satul Probota orașul Dolhasca, locuind la acesta.

Polițiștii au aflat că în după amiaza zilei de duminică, la ora 15.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, G. GHEORGHE i-a agresat și alungat din locuință pe M. ELENA și fiul acesteia și întrucât nu aveau unde să meargă, au stat peste noapte într-o pădure din apropiere.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire și alte violențe”.
Cât privește minorul de 14 ani, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector de poliție Gabriel Panțîru a precizat că M. I. a fost identificat de polițiști pe raza orașului Dolhasca și dus într-un centru de plasament.

 


Intră acum și în grupul de