În județ se circulă în condiții de iarnă


Intră acum și în grupul de

     În urma ninsorilor căzute în noaptea de marți spre miercuri, în județul Suceava se circulă în condiții de iarnă, fără a fi însă înregistrate blocaje. Prefectul județului Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat miercuri că pe toate drumurile din județ circulația se desfășoară în condiții de iarnă, stratul de zăpadă nou depus fiind de 1-2 cm. El a arătat că echipele de deszăpezire acționează pe majoritatea traseelor împrăștiind materiale antiderapante. „Utilajele acționează pe toate traseele”, a spus Doroftei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că în cursul serii de marți a verificat pregătirea pentru intervenții la deszăpezire a firmei care a câștigat licitația în zonă, UMB Spedition, evidențiind că în depozite sunt stocuri de materiale antiderapante pentru o lună, iar firma va aduce până la sfârșitul săptămânii, în județ, un număr de utilaje necesare intervențiilor pe „maxim de sarcină”. „Încă de marți seara au început să mai vină utilaje și cred că sunt suficiente pentru a face față vârfului de sarcină”, a menționat Doroftei. El a mai arătat că, până la sfârșitul săptămânii va verifica organizarea și pregătirea de iarnă atât pentru intervențiile pe drumurile județene cât și pe raza localităților din județ.

La rândul său, vicepreședintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, a declarat, miercuri, că pe toate drumurile județene din județ se circulă în condiții de iarnă și a ținut să dea asigurări că echipele de deszăpezire acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și cu materiale antiderapante pentru menținerea în condiții de iarnă a circulației rutiere.


Intră acum și în grupul de