Alegeri parlamentare 2008 : Comunicat de presă


Intră acum și în grupul de

     Ovidiu Donțu, candidatul PSD la Camera Deputaților  pentru Colegiul  1 Suceava (municipiul Suceava fără cartierul  Burdujeni) este oricînd gata pentru o dezbatere de idei și de proiecte care să vină în sprijinul sucevenilor cu toți contracandidații săi pentru acest colegiu. De altfel întreaga mea campanie s-a bazat pe proiecte apărute din nevoile sucevenilor. Timp de două săptămâni partidele au afimat că vor renunța la timpii lor de antenă pentru a fi promovată dezbaterea între candidați. Pînă la această dată nu s-a putut realiza nici o dezbatere de acest gen pentru nici unul din cele 10 colegii de deputați ale județului și nici pentru cele 4 de senatori. 

Totuși, o dezbatere la Plus Tv  pentru colegiul Suceava 1– Camera Deputaților apare ca  neserioasă cîtă vreme mass-media suceveană și eu personal am afirmat că este un lucru toxic să înființezi o televiziune doar pentru ca un candidat să aibă acces la înalte demnități.

Afirm că sunt disponibil pentru orice dezbatere de proiecte la următoarele televiziuni și în această ordine:  Intermedia Suceava, BucovinaTV, Antena 1 Suceava cu singura condiție să participe ori toți candidații pe acel colegiu ori măcar reprezentanții PDL,PNL și  PSD.

                                                           Cu considerație,
                                                      

                                                      OVIDIU  DONȚU

                  candidatul  PSD+PC pentru Camera Deputaților în Colegiul 1 Suceava


Intră acum și în grupul de