Ministrul Transporturilor vorbește din nou de antrepriza de construcții care va fi operaționalizată în scurt timp și va lucra la finalizarea șoselei de centură a Sucevei. În luna martie el făcea același anunț


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat, din nou, înființarea Antreprizei de construcții în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care va avea ca primă lucrare finalizarea șoselei de centură a Sucevei și că aceasta va fi operațională în scurt timp, anunț pe care l-a mai făcut și în luna martie.

Șova a spus joi seara la Digi 24 că antrepriza de construcții va prelua șantierele rezultate în urma unor rezilieri de contracte ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori.

”La Compania de Drumuri am înființat și în scurt timp va deveni operațională o antrepriză de construcții în interiorul Companiei de Drumuri care să preia astfel de șantiere, ori în urma unor rezilieri ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori. Însă primul proiect pe care cred că îl vom aborda cu această antrepriză de lucrări va fi finalizarea Centurii Suceava”, a declarat Șova la postul de televiziune Digi 24.

El a menționat că această antrepriză nu va executa lucrări cu valori mai mari de 100 milioane lei potrivit unor discuții cu reprezentanți ai Comisiei Europene.

Lucian Șova  a făcut același anunț anunțat,  în 28 martie, la Antena 3, că va fi înființată o firmă, Antrepriza de Construcții, care să finalizeze lucrările abandonate sau cele care se derulează cu întârzieri mari, una din astfel de lucrări fiind șoseaua de centură a Sucevei.

El spunea atunci că speră ca în decurs de o lună speră să fie operaționalizată firma Antrepriza de Construcții și că încep angajările și că speră că vor fi selectați specialiști.

 

El a arătat atunci ă această firmă va lucra la finalizarea șoselei de centură a Sucevei.

„O facem într-o lună, o lună și jumătate”, a spus ministrul. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de