Acasă Actualitate Ministrul Transporturilor vorbește din nou de antrepriza de construcții care va fi...

Ministrul Transporturilor vorbește din nou de antrepriza de construcții care va fi operaționalizată în scurt timp și va lucra la finalizarea șoselei de centură a Sucevei. În luna martie el făcea același anunț


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat, din nou, înființarea Antreprizei de construcții în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care va avea ca primă lucrare finalizarea șoselei de centură a Sucevei și că aceasta va fi operațională în scurt timp, anunț pe care l-a mai făcut și în luna martie.

Șova a spus joi seara la Digi 24 că antrepriza de construcții va prelua șantierele rezultate în urma unor rezilieri de contracte ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori.

”La Compania de Drumuri am înființat și în scurt timp va deveni operațională o antrepriză de construcții în interiorul Companiei de Drumuri care să preia astfel de șantiere, ori în urma unor rezilieri ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori. Însă primul proiect pe care cred că îl vom aborda cu această antrepriză de lucrări va fi finalizarea Centurii Suceava”, a declarat Șova la postul de televiziune Digi 24.



El a menționat că această antrepriză nu va executa lucrări cu valori mai mari de 100 milioane lei potrivit unor discuții cu reprezentanți ai Comisiei Europene.

Lucian Șova  a făcut același anunț anunțat,  în 28 martie, la Antena 3, că va fi înființată o firmă, Antrepriza de Construcții, care să finalizeze lucrările abandonate sau cele care se derulează cu întârzieri mari, una din astfel de lucrări fiind șoseaua de centură a Sucevei.

El spunea atunci că speră ca în decurs de o lună speră să fie operaționalizată firma Antrepriza de Construcții și că încep angajările și că speră că vor fi selectați specialiști.

 

El a arătat atunci ă această firmă va lucra la finalizarea șoselei de centură a Sucevei.

„O facem într-o lună, o lună și jumătate”, a spus ministrul. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version