Fotbal : Munteanu: „Bayern a speculat toate greșelile noastre și ne-a pus la punct”

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, spune că este singurul responsabil pentru rezultatul înregistrat de roș-albaștri în Germania, 0-3 cu Bayern Munchen, și se așteaptă la reproșuri din toate părțile. Este ceva firesc, spune el, când jucătorii săi au făcut foarte multe greșeli. Și rezultatul este unul just, pentru că atunci când comiți atâtea erori în fața unui adversar de calibru ești pedepsit foarte repede, mai crede Dorinel. “Am crezut că putem obține un rezultat pozitiv, dar în a doua repriză nu am mai jucat așa cum am făcut-o în prima parte. Nu am mai putut să ținem același tempo și ne-a costat. Bayern a speculat orice greșeală pe care am făcut-o și, ca o echipă mare, ne-a pus la punct foarte repede”, a declarat Dorinel Munteanu. El susține însă că echipa sa poate învinge Fiorentina în ultimul meci al Grupei F, pentru a reuși astfel calificarea în Cupa UEFA.

“Așteptăm ultimul joc cu încredere, pentru că este ultima noastră șansă de a merge mai departe în cupele europene, dar până atunci ne gândim mai mult la jocul cu Unirea Urziceni din campionat, care este poate și mai greu. La jocul cu Fiorentina avem o singură șansă, trebuie doar să câștigăm, pe ei îi avantajează și un egal”, a declarat Munteanu. Și președintele Valeriu Argăseală s-a declarat supărat de înfrângerea usturătoare de la Munchen, dar s-a consolat cu gândul că și un rezultat de egalitate pe “Allianz Arena” trebuia completat în mod obligatoriu cu o victorie cu Fiorentina.

“Suntem în postura în care trebuie să ne jucăm șansa cu Fiorentina. Și dacă în seara asta am fi obținut un rezultat foarte bun, tot trebuia să jucăm în ultimul meci foarte bine cu Fiorentina”, a spus Argăseală la Sport.ro. Cât privește seria Stelei de 13 meciuri fără victorii, oficialul stelist a declarat că “este o întâmplare pe care o trăim cu regret, cu părere de rău, iar soluția este să batem în meciul cu Unirea Urziceni”.