Manchester United, Villarreal, Arsenal și Porto s-au calificat în optimile Ligii Campionilor. Aalborg merge în Cupa UEFA.


Intră acum și în grupul de

Surpriza Ligii Campionilor, Aalborg BK a revenit pe tabelă după ce a fost condusă și a reușit să învingă Celtic cu 2-1, asigurându-și astfel calificarea de pe locul trei al grupei E în Cupa UEFA. În urma acestui rezultat, formația scoțiană a fost eliminată din cupele europene.
Celtic a preluat conducerea meritat când mijlocașul Barry Robson, care a ratat un penalti când cele două echipe s-au întâlnit la Glasgow, a trimis cu capul în minutul 53, însă Caca a egalat cu un șut deviat de Stephen McManus, cu 17 minute înainte de final. Golul victoriei din minutul 87 a fost de asemenea înscris cu contribuția unui jucător de la Celtic, mingea respinsă de Glenn Loovens fiind trimisă în poartă de Gary Caldwell.
În cealaltă partidă a grupei E, Villarreal și Manchester United și-au împărțit punctele și merg la braț în optimile Ligii Campionilor, după un meci plin de evenimente din care a lipsit doar golul. A fost al patrulea rezultat nul între cele două echipe în tot atâtea partide.
 
Clasament
1        Manchester United    9p
2        Villarreal        9p
3        Aalborg         5p
4        Celtic            2 p
 
În grupa G a mai rămas deschisă doar lupta pentru locul trei, calificant în Cupa UEFA, cel puțin teoretic, după ce Arsenal și Porto s-au calificat în optimile Ligii Campionilor, prin victoriile obținute cu Dinamo Kiev, respectiv Fenerbahce.
“Tunarii” au învins grație golului marcat de Nicklas Bendtner în minutul 87, în timp ce Porto a beneficiat de magia lui Lisandro, care a punctat de două ori pe terenul turcilor de la Fenerbahce. Gruparea din Istanbul a revenit în luptă prin golul lui Kazim Kazim, intrat la pauză în locul lui Emre, însă nu a putut obține nici măcar un punct, având acum nevoie de o victorie la Dinamo Kiev, în ultima etapă, pentru a se califica în Cupa UEFA.
 
Clasament
1        Arsenal         11p
2        Porto              9p
3        Dinamo Kiev   5p
4        Fenerbahce    2p
 


Intră acum și în grupul de