Accident cu trei autoturisme produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Calea Unirii din Suceava de un tânăr de 18 ani fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din orașul Salcea este cercetat penal după ce a condus un autoturism fără să dețină permis și a provocat un accident pe Calea Unirii din Suceava în care au fost implicate trei autovehicule.

 

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată, sâmbătă la ora 23:55 despre faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto nu posedă permis de conducere.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor s-a constatat că un tânăr de 18 ani, din orașul Salcea, a condus autoturismul pe banda a doua a străzii Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre Burdujeni spre Bazar. Ajungând la o trecere de pietoni, din cauza nepăstrării distanței în mers și a lipsei de experiență, a intrat în coliziune cu autoturismul care rula pe banda întâi, fiind condus de o tânără de 25 ani, din comuna Horodniceni și cu autoturismul care rula pe banda a doua, condus de un bărbat de 22 ani, din municipiul Suceava.

Cele două autoturisme tamponate erau oprite la trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autoturisme.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de