Un bărbat din Șerbăuți care a lovit mortal, cu mașina, doi bărbați ce circulau pe marginea DN 17 în apropiere de Zidul Morții, cercetat pentru ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Șerbăuți care a lovit mortal, sâmbătă dimineața, cu mașina, doi bărbați care circulau pe marginea DN 17 în apropiere de Zidul Morții este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, anunță Poliția Județeană Suceava.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 02:41, un bărbat de 34 de ani din Şerbăuţi, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, dinspre Stroieşti către Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens unde a surprins și accidentat pe un tânăr de 36 ani și un bărbat de 63 ani, ambii din comuna Ripiceni, județul Botoşani.

Cei doi se deplasau în aceeaşi direcţie de mers pe acostamentul drumului, pe partea stângă a direcţiei de deplasare (Stroieşti către Suceava), fără a purta elemente fluorescent-reflectorizante.

În urma impactului cei doi bărbați au murit, iar doi copii, de 15 ani și 2 ani, pasageri pe locurile din spate în autoturism au suferit leziuni ușoare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz cercetările sunt continuate de Serviciului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „ ucidere din culpă”, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de