Femeie din Iaslovăț accidentată pe o trecere de pietoni în fața Primăriei din Milșăuți


Intră acum și în grupul de

O femeie din Iaslovăț a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din zona Primăriei Milișăuți.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, un bărbat de 32 ani din Rădăuți, conducea autoturismul marca VW  Passat pe DN 2 K, în interiorul localității Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre centrul orașului spre com. Iaslovăț.

 Când a ajuns în zona Primăriei Milișăuți, șoferul nu a acordat prioritate de trecere  unei femei de 59 ani din comuna Iaslovăț care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator, acroșând-o cu partea din față a mașinii.

În urma impactului victima a suferit leziuni, motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Șoferul  a  fost  testat  cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului auto care  nu a acordat prioritate de trecere pietonului care s-a angajat în traversare regulamentară, arată Poliția Suceava care menționează că în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de