Incendiu la o casă din Țibeni


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost solicitat în noaptea de joi spre vineri, la ora 00:48, să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Țibeni. Astfel, Detașamentul de Pompieri Rădăuți și Garda de Intervenție Siret împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Satu Mare s-au deplasat cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la gospodăria Rahilei B., din satul Țibeni, comuna Satu Mare.

La sosirea pompierilor, ardeau acoperișul casei de locuit și adăpostul de animale construit din lemn, existând pericolul de extindere la două case învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.25, focul distrugând acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 78 mp, adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 77 mp și o tonă de fân. De asemenea, s-au degradat pereții casei de locuit și o tocătoare de furaje, pagubele fiind estimate la 30.000 lei.

În urma verificărilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de instalația de iluminat improvizată.
Pompierii au salvat animalele din gospodărie și casa de locuit, în valoare de cca 90.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de