Și-a incendiat gospodăria din neglijență


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din Vama a luat foc din cauza neglijenței proprietarului, care a pus jarul nestins, scos din sobă, lângă materiale combustibile. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 10:34, a fost anunțată izbucnirea unui incendiu în localitatea suceveană Vama. Astfel, Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vama au intervenit cu două autospeciale și o motopompă pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit în gospodăria lui Gheorghe F., din comuna Vama.

Când au sosit pompierii la fața locului, ardeau acoperișul garajului -construit din lemn și o magazie, existând pericolul de propagare la casa de locuit și anexe.
Focul a fost stins la ora 11.40, în incendiu fiind distrus acoperișul garajului pe o suprafață de aproximativ 12 mp, un perete al garajului pe o suprafață de  aproximativ 20 mp și magazia pe o suprafață de aproximativ 2 mp. De asemenea, s-a degradat o cositoare mecanică, o instalație electrică, o mașină de cusut electrică, lambriul din PVC pe o suprafață de aproximativ 20 mp și o mulgătoare electrică. Pagubele au fost estimate la 5.000 lei.

Potrivit rezultatului cercetărilor, incendiul a fost provocat din cauza depozitării jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit și anexele, în valoare de cca 400.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de