Un oltean a jefuit mai multe case de vacanță din Dorna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Olt a fost prins de polițiștii dorneni, după ce a dat spargeri în două case de vacanță din Vatra Dornei. Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orelor 14:30, S. VICTOR din municipiul Suceava, a sesizat faptul că în noaptea precedentă, autori necunoscuți au pătruns în casa de vacanță proprietate pe care o deține în municipiul Vatra Dornei, de unde au sustras bunuri în valoare de 650 lei. Polițiștii, în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, au constatat că autorii au pătruns în casa de vacanță prin spargerea sticlei de la un geam și din interior au sustras bunuri constând în articole de îmbrăcăminte, truse de scule auto și un casetofon marca „JVC”.

În timp ce polițiștii din echipa operativă efectuau investigații în zonă pentru identificarea autorilor infracțiunii, un cetățean a sesizat prin „SNUAU 112” Poliția municipiului Vatra Dornei despre comiterea infracțiunii de „furt” dintr-o locuință situată pe strada Negrești din municipiul Vatra Dornei. Deplasându-se de urgență la fața locului, polițiștii l-au surprins pe M. ION, în vârstă de 35 ani, din orașul Drăgănești-Olt județul Olt, în casa de vacanță a lui Z. ION din municipiul Iași, ce este situată pe strada Negrești din municipiul Vatra Dornei, având asupra sa bunurile pe care le sustrăsese din casa de vacanță a lui S. VICTOR.

Polițiștii au extins cercetările, constatând că M. ION este infractor voiajor, iar în urma extinderii verificărilor s-a stabilit că acesta este autorul a încă două furturi rămase în evidență cu A.N. (autori necunoscuți), comise pe raza comunei Panaci.
Olteanul a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, fiind depus în arestul I.P.J. Suceava, pentru comiterea infracțiunilor de „furt calificat” și „violare de domiciliu”, pentru a fi prezentat Judecătoriei Vatra Dornei, cu propunerea de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de