Alegeri parlamentare 2008 : Onofrei este încrezător că PD-L va câștiga toate mandatele de parlamentar din colegiul său


Intră acum și în grupul de

        Candidatul PD-L la fotoliul de senator în colegiul Suceava 2, Orest Onofrei, s-a arătat dezamăgit de faptul că în această campanie electorală nu a avut parte de contracandidați cu care să se „dueleze”, fiind astfel nevoit să mărșăluiască de unul singur.

„Din păcate, campania a fost puțin dezechilibrată datorită faptului că din cei șase candidați de pe colegiul meu la Senat, doi nu au fost deloc prezenți în Suceava și electoratul trebuie să știe asta, iar ceilalți nu au fost prezenți decât în spatele camerelor de luat vederi sau pe ascuns. Probabil au făcut campanie noaptea. Este foarte greu să faci campanie de unui singur și este trist într-un fel. Unii dintre candidați vin și pun întrebări și fug, alții nu se prezintă deloc, iar alții își exprimă doar frustrările. Noi am fost prezenți, pentru că votul uninominal ne-a oferit ocazia să luăm contact direct cu cetățenii să aflăm care sunt problemele lor și să venim cu proiecte care trebuie să țină cont de proiectele administrației locale și apoi de programul guvernamental”, a declarat Onofrei.

 Acesta este extrem de optimist cu privire la rezultatul votului, exprimându-și încrederea că PD-L va câștiga toate mandatele de parlamentar din colegiul său. Totodată, Onofrei a apreciat că la nivelul județului vor fi mulți candidați PD-L care vor lua peste 50% din voturi. „Mai rămâne ca oamenii să vină la vot. Eu cred că va fi o prezență bună la vot, de peste 45%”, a conchis candidatul PD-L la Senat.
 


Intră acum și în grupul de