Alegeri parlamentare 2008 : Ioan Bălan: “Un singur pas a mai rămas, e timpul să-l facem”


Intră acum și în grupul de

     Candidatul PD-L Suceava pentru Camera Deputaților în colegiul Suceava 2, Ioan Bălan, a lansat joi seara un apel de suflet către toți membrii și simpatizanții democrat-liberali din colegiul său pentru a ieși la vot, duminică, 30 noiembrie. Bălan a spus că întreaga sa campanie s-a derulat sub semnul dialogului cu oamenii și al aplecării asupra problemelor pe care localitățile pe care le-a străbătut, le au.

„Este foarte important ca oamenii să iasă la vot. Fac un apel de suflet către toți cei care au stat de vorba cu mine, către toți cei care au luat la cunoștință de implicarea mea în viața comunității lor, să iasă la vot și să-și exprime sprijinul în felul în care doresc. Este foarte important ca PD-L să reușească un scor foarte bun în acest colegiu pentru a putea pune în practică proiectele de care am promis că voi avea grijă”, a ținut să spună Ioan Bălan.

Democrat-liberalul sucevean a explicat că pentru colegiul său are cinci priorități: ruta ocolitoare Moara-Mihoveni-Pătrăuți și Salcea-Ipotești; realizarea alimentării cu apă și a canalizării pentru toate localitățior; circuit turistic între Cetatea de Scaun și Mănăstirea Dragomirna; realizarea infrastructurii pentru școlile și căminele rurale și extinderea spațiului verde și rezolvarea problemelor legate de trafic și de poluare.

Ioan Bălan speră ca votul de duminică să dea câștig de cauză PD-L și să demonstreze că democrat-liberalii au venit în fața oamenilor cu proiecte serioase și viabile.
   

      
 


Intră acum și în grupul de