Alegeri parlamentare 2008 : Scrisoare deschisă către suceveni


Intră acum și în grupul de

       Campania electorală s-a terminat, dar problemele rămân. Fiecare candidat a luat contact cu aceste probleme ale oamenilor și ale comunităților, unii dintre ei aflându-le pentru prima dată. Nu vreau să închei această campanie în stil critic, dar există CANDIDAȚI ce consideră electoratul NAIV și cred că nu vor fi judecați de aceștia la vot, pentru faptul că au deținut funcții de conducere ”la județ” și nu au făcut nimic pentru oameni, ci numai pentru EI, sau există candidați ce cred că pot cumpăra încrederea oamenilor cu o sticlă de ulei, un kilogram de zahăr, sau există candidați ce umblă cu mănuși la electorat în speranța că aceștia vor lua plasă cu partidul lor.

  Eu am încredere în discernământul și în conștiința electoratului și știu că cei care vor vota o vor face pentru a avea siguranța locului de muncă, o vor face pentru creșterea veniturilor (pensii, salarii, alocații, subvenții) și o vor face pentru  stabilitate politică și socială în România. Această stabilitate nu poate fi asigurată în următorii ani decât printr-un cuplu de conducere format din TRAIAN BÃSESCU (Președinte) –THEODOR STOLOJAN (Prim ministru).

  Eu mulțumesc tuturor celor care au făcut echipă alături de mine, atât în campanie, cât și în timpul primului meu mandat de parlamentar și mulțumesc tuturor celor cu care m-am întâlnit în târguri, la adunările publice sau la dânșii la poartă.

  Fac un apel la toți alegătorii din județ să se prezinte la vot pentru a decide în mod majoritar , prin vot uninominal, cine este mai bine să-i reprezinte în parlament, pentru că este foarte important ca cei care vor fi deputați sau senatori să nu uite problemele pe care le-au aflat acum în campanie și să se implice în rezolvarea lor.

       Vă mulțumesc și Dumnezeu să aibă grijă de România și după Sfântul Andrei.

                                                                                Deputat PD-L,
                                                                             Romică Andreica 
 
 


Intră acum și în grupul de