Alegeri parlamentare 2008 : Rușine PD-L!


Intră acum și în grupul de

Așa spun oamenii când văd atârnate pe toate gardurile „hectare de mutre portocalii" care țin cu disperare să mai păcălească încă o dată cetățeanul sucevean.
Rușine PD-L!, zic oamenii zi de zi, seară de seară când deschid televizoarele și văd aceiași falși politicieni care au promis și în alte campanii electorale și n-au făcut nimic decât pentru interesul lor și pentru găștile de interese din care fac parte.
Rușine PD-L! pentru modul în care știți să faceți campanie: să defăimați, să șantajați, să amenințați și mai ales să mințiți cu nerușinare.
V-am adresat public invitația de a participa la emisiuni televizate în direct alături de candidații PSD, iar domniile voastre ați stat pitiți la umbra lui Gheorghe Flutur după tablourile portocalii, legate cu lanț de stâlpi, de unde zâmbiți a pagubă!

Vă solicităm să veniți în fața sucevenilor și să le spuneți ce-ați făcut în 4 ani de când sunteți  la putere. Aveți teme destule, din care noi vă reamintim doar câteva;
–    dezastrul provocat în agricultură;
–    haosul și dihonia pe care le-ați băgat între oameni datorită proastelor legi ale proprietății pe care voi le-ați făcut;
–    bătaia de joc la care sunt supuși pensionarii, profesorii și tinerii.
Abia așteptăm să vedem cât mai poate merge o căruță plină de candidați portocalii care scârțâie din toate încheieturile și se mai vrea trasă și de fantoma galbenă a unui fost premier. Căruța dumneavoastră, domnilor pedeliști, a început să o ia la vale cu totul, împinsă de mânia oamenilor pe care i-ați mințit și i-ați înșelat! Pe 30 noiembrie, căruța dumneavoastră va pleca alături de pliantele pe care le împărțiți la lada de gunoi a istoriei și în spate va mai sta doar drucul din lemn învechit prin cotloanele Moscovei.
Mai sunt doar câteva zile, timp în care vă adresăm încă o dată invitația de a participa la dezbateri publice televizate.
Asta dacă mai aveți curaj sau rușine!

Biroul de presă al PSD Suceava

 


Intră acum și în grupul de