Alegeri parlamentare 2008 : Flutur : „Sper să obținem scorul electoral cel mai bun din țară”


Intră acum și în grupul de

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care este și vicepreședinte la nivel național al partidului, și-a exprimat joi convingerea că PD-L va depăși, în județul Suceava, la alegerile de duminică, ținta propusă, de a câștiga două funcții de senator și cinci de deputat, arătând că este posibil să obțină șase mandate de deputat și trei de senator.

Flutur a declarat, într-o conferință de presă, că în urma campaniei electorale, poate spune că în județul Suceava PD-L va depăși numărul de mandate de parlamentar propuse inițial. Astfel, el a arătat că din cele zece mandate de deputat, PD-L va obține șase mandate, din care trei în mod direct și alte trei prin redistribuire, iar din cele patru mandate de senator, PD-L va obține trei mandate de senator, din care unul sau chiar două, direct, cu votul a peste 50 la sută dintre alegătorii din colegiul uninominal. „Sper să obținem scorul electoral cel mai bun din țară”, a afirmat liderul PD-L Suceava.

Totodată, Flutur și-a exprimat încrederea că la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, participarea la vot în județul Suceava va fi de peste 45 la sută.


Intră acum și în grupul de