FOTBAL, Cupa UEFA : Grupa B Edmar a uluit publicul pe Ali Sami Yen


Intră acum și în grupul de

După două victorii în primele două etape din grupa B a Cupei UEFA, Galatasaray părea că își va asigura calificarea în primăvara europeană după meciul cu Metalist Kharkiv, însă ucrainenii au obținut o victorie dramatică la Istanbul, scor 1-0.
Edmar a fost cel care a uluit asistența pe Ali Sami Yen, cu nouă minute înainte de fluierul final, în timp ce portarul Olexandr Goriainov s-a asigurat pe întreg parcursul meciului că turcii nu vor marca. Volkan Yaman, Arda Turan și Milan Baros și-au văzut șuturile parate de portarul oaspeților, care a prins o zi mare.
Metalist va încerca acum să se califice pentru șaisprezecimile competiție, când va întâlni pe 3 decembrie Olympiacos pe teren propriu, într-o etapă în care Galatasaray va încerca din nou să își consolideze prima poziție în clasamentul grupei B, cu o victorie la Hertha Berlin.
În a doua partidă a serii din grupa B, Olympiacos Pireu a făcut instrucție pe teren propriu cu Benfica Lisabona, obținând prima victorie în grupă, scor 5-1, și prelungind criza lusitanilor. Galletti a deschis rapid scorul pentru gazde, în primul minut de joc, ca Patsatzoglou și Diogo să puncteze și ei în minutele 18 și 24. Luiz a redus din handicap, în minutul 33, însă gazdele aveau să intre la cabine cu un avantaj de trei goluri, după reușita lui Belluschi. Apoi, în repriza secundă, Diogo și-a trecut în cont "dubla", marcând în minutul 53 pentru 5-1.
Clasamentul grupei B
1. Galatasaray – 6 puncte
2. Metalist – 4p
3. Olympiacos – 3p
4. Hertha – 2p
5. Benfica – 1p
 


Intră acum și în grupul de