FOTBAL, Cupa UEFA, Grupa C : Formația condusă de Boloni se menține pe primul loc al grupei


Intră acum și în grupul de

După victoria de debut în grupa C cu FC Sevilla, formația Standard Liege condusă de Ladislau Boloni a obținut un nou succes, tot cu scorul de 1-0, în meciul disputat în deplasare la Belgrad, cu Partizan. Campioana Belgiei a înscris ceea ce avea să fie golul victoriei în minutul 36, când Igor De Camargo a pătruns spre poarta gazdelor.
Sârbii au căutat timp de o oră golul egalizator, dar în cele din urmă nu au reușit să străpungă apărarea încăpățânată a celor din Liege. Partizan a suferit astfel a treia înfrângere consecutivă în grupa C și rămâne pe ultimul loc, fără niciun punct și fără șanse de a prinde primăvara europeană.
În cealaltă partidă a grupei, Sampdoria a fost ținută în șah pe teren propriu de Stuttgart și Ciprian Marica, scor 1-1. Forma bună din campionat nu i-a ajutat pe italieni și de această dată, iar Stuttgart a deschis scorul încă din minutul 8, când internaționalul român Ciprian Marica a șutat pe jos, pe lângă Luca Castellazzi.
Sampdoria a reușit să egaleze până la pauză, totuși, când Paolo Sammarco a înscris din apropiere, iar cele două formații se află la egalitate de puncte în clasamentul grupei.
Clasamentul grupei C
1. Standard Liege – 6 puncte
2. Sampdoria – 4p
3. Stuttgart – 4p
4. Sevilla – 3p
5. Partizan – 0p
 


Intră acum și în grupul de