FOTBAL, Cupa UEFA, Grupa G : Valencia, în formă maximăFormația spaniolă Valencia a învins cu 4-0 Rosenborg, în deplasare, într-un meci contând pentru Grupa G. Juan Mata a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 21, pentru ca victoria să fie pusă în afara oricărui dubiu în ultimele 14 minute ale partidei.

Pablo Hernandez și rezervele Ruben Baraja și Joaquin au punctat pentru ca Valencia să învingă la scor, iar cu o victorie pe teren propriu în meciul cu Club Bruges spaniolii se pot califica în primăvara Cupei UEFA. De partea cealaltă, Rosenborg mai are șanse doar teoretice, fiind nevoită să învingă la Copenhaga și să spere că celelalte rezultate le vor fi favorabile.

De partea cealală, AS Saint-Etienne a obținut pe terenul lui Club Bruges un egal suficient pentru calificarea în șaisprezecimile competiției, francezii având șapte puncte după trei etape. David Gigliotti a pus echipa franceză în avantaj chiar înainte de pauză, în timp ce Ronald Vargas a readus gazdele în joc imediat după reluarea partidei.

Clasamentul grupei G

1. St Etienne – 7 puncte

2. Valencia – 4p

3. Club Bruges – 2p

4. Copenhaga – 1p

5. Rosenborg – 1p