Primarul Ion Lungu vrea să impulsioneze ritmul lucrărilor în municipiu și reia ședințele săptămânale ale comandamentului pentru investiții: Am convingerea că stadiul lucrărilor de investiții va înregistra o dinamică în perioada următoare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, duminică, reluarea ședințelor comandamentului pentru investiții pentru a impulsiona ritmul lucrărilor la mai multe investiții finanțate de primărie.

„Pentru urgentarea finalizării lucrărilor de investitii aflate în curs de realizare în municipiu,începând cu data de 14. 08.2018,în fiecare zi de marți din săptămână la ora 8.00, va avea loc Comandamentul pe investiții la sediul primăriei”, a anunțat primarul.

El a arătat că la aceste ședințe ale comandamentului vor reprezentantii firmelor care lucrează la obiective de investiții ale Primăriei.

Astfel, vor fi monitorizate lucrările de reabilitare a statuii lui Ștefan cel Mare, cele privind alimentarea cu energie electrică în Cartierul Europa, dar și asfaltarea de străzi în Cartierul Europa, lucrările de reabilitare rețele termice, asfaltarea străzilor M.Sadoveanu și Bogdan Vodă, modernizarea Pieței Burdujeni, reabilitare rețelei de apă pe strada Traian Țăranu, introducerea de utilități la blocurile ANL, finalizarea montării noului gard la cimitirul Pacea vechi.

„Am convingerea că stadiul lucrărilor de investitii va înregistra o dinamică în perioada următoare așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când am organizat aceste comandamente”, a declarat Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de