Două accidente rutiere, luni dimineața, la Ilișești și Vadu Moldovei. Cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Două evenimente rutiere s-au produs luni dimineața în județul Suceava, iar cinci persoane au fost transportate la spital pentru evaluarea medicală și primirea de tratament de specialitate.

Astfel, potrivit ISU Suceava, luni dimineața, în jurul orei 2:30, a fost semnalta la 112, faptul că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Ilișești.

Sursa citată arată că în mașină se afla o familie compusă din doi adulți și un copil, iar cei trei, conștienți, cu răni ușoare, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare.

La acest eveniment au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Câteva minute mai târziu, a fost anunțat un alt eveniment rutier, care s-a produs pe raza comunei Vadu Moldovei, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un copac.

În mașină de aflau patru persoane, una dintre acestea fiind încarcerată.

În zonă au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Persoana încarcerată a fost extrasă de către salvatori, iar după evaluarea medicală, doar două dintre cele patru persoane au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe Fălticeni, fiind conștiente și cooperante. Celelalte două persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească.(N.B.)


Intră acum și în grupul de