Primarul Ion Lungu recunoaște o problemă de natură umană la departamentul de investiții al Primăriei: De aceea am decis că trebuie să trec la timonă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marți, după reluarea ședințelor comandamentului pentru investiții în municipiul Suceava că a luat decizia de a trece „la timonă” pentru că există o problemă cu personalul departamentului de investiții al municipalității.

El a spus că firme care au contracte cu municipalitatea i-au spus că nu au fost băgați în seamnă la Primărie și că din acest motiv sunt în întârziere cu anumite lucrări,

„Avem o problemă reală la partea de investiții. E o problemă de natură umană. Acolo, un om de mare valoare, directorul Florin Cerlincă are niște probleme de sănătate. Șeful de birou a ieșit la pensie.  Este de o săptămână un alt șef de birou. Tocmai de aceea am decis că trebuie să trec la timonă, la organizarea acestor comandamente pentru că este calea cea mai ușoară să rezolvăm aceste probleme”, a explicat primarul.

Ion Lungu a subliniat că în aceste condiții va acționa pentru a imprima o dinamică lucrărilor de investiții în municipiu.

„Voi face tot posibilul ca în perioada următoare să înregistrăm o dinamică a lucrărilor de investiții în municipiul Suceava. Nu avem jumătăți de măsură. Funcția de primar îmi dă o anumită autoritate și voi face tot posibilul ca această autoritate să o folosesc să urgentăm lucrările”, a spus primarul.

El și-a exprimat anumite nemulțumiri în cazul investițiilor la reabilitarea rețelei de termoficare, la introducerea energiei electrice în cartierul Europa, sau la asfaltarea străzilor Bogdan Vodă sau Mihail Sadoveanu, dar că în ceea ce privește modernizarea Pieței Burdujeni, realizarea aducțiunii de apă pe strada Traian Țăranu, a reabilitării statuii lui Ștefan cel Mare sau înlocuirea gardului Cimitirului Pacea, investițiile se derulează corespunzător.


Intră acum și în grupul de