Două incendii provocate de scântei de la coșurile de fum, în Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Detașamentul de Pompieri Rădăuți a intervenit sâmbătă la stingerea a două incendii provocate de scântei de la coșul de fum. Primul incendiu a fost anunțat la ora 10:37, astfel că pompierii rădăuțeni s-au deplasat imediat cu o autospecială pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Constantin M., din municipiul Rădăuți, str. Bogdan Vodă.

Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea funinginea din interiorul coșului de fum, existând pericolul de propagare la acoperișul casei de locuit.

Focul a fost stins la ora 10:50, pagubele fiind neînsemnate.

Incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din interiorul coșului de fum necurățat.

Pompierii au salvat casa proprietarului, în valoare de cca 190.000 lei.

Al doilea incendiu a fost anunțat la ora 12:09, pompierii rădăuțeni deplasându-se cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la gospodăria Corneliei L., din municipiul Rădăuți, str. Pictor Grigorescu.

La sosirea gărzii de intervenție ardea funinginea din interiorul coșului de fum, existând pericolul de propagare la acoperișul casei de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 12:25, și în acest caz pagubele fiind neînsemnate.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din interiorul coșului de fum necurățat.

Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de cca 240.000 lei.


Intră acum și în grupul de