Ţigări de contrabandă în valoare de aproape 60.000 lei confiscate de poliţişti după un control în trafic la Câmpulung Moldovenesc

Un bărbat din comuna Frumosu este cercetat penal pentru contrabandă după ce în mașina lui au fost găsite țigări de contrabandă în valoare de aproape 60.000 de lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți la ora 15.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Frumosu.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat pe bancheta din spate, 4.861 de pachete cu țigări, bunuri pentru care, conducătorul auto a declarat că nu deține documente de proveniență.

Țigările în valoare de circa 58.332 lei au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar autoturismul, cu o valoare de circa 1.500 de euro, proprietatea unei rude a conducătorului auto, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)