Poliția Suceava:Trafic pe un sens pe DN 17 la Câmpulung Moldovenesc și trafic restricționat la urcare pe Transrarău în urma ploilor abundente


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, miercuri seara, că la ora 19.45, ca urmare a precipitațiilor abundente și fenomenelor meteo extreme înregistrate pe raza județului circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe unele drumuri.

Astfel, se circulă pe un singur sens de mers, alternativ, pe DN17 în zona Câmpulung Moldovenesc în zona pâraului Valea  Seacă.

Sursa citată precizează că echipaje de poliție sunt prezente la fața locului pentru dirijarea și fluidizarea traficului.

De asemenea, se circulă doar pe sensul de coborâre pe DJ 175B (Transararău) accesul pe sensul de urcare fiind restricționat.

Echipaje de poliție se află și la baza drumului DJ 175B îndrumând participanții la trafic.

„Vă rugăm să respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în dispozitiv în aceste zone, dar și pe celelalte artere de circulație, siguranța participanților fiind principala prioritate a polițiștilor. Suntem alături de dumneavoastră și vă dorim drum bun, în siguranță!”, este mesajul Poliției Județene Suceava.

În același timp, în zonă echipaje ale ISU Suceava acționează pentru evacuarea apei din gospodării și pentru limitarea efectelor inundațiilor produse miercuri după amiaza.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de