Două autoturisme distruse de plăcile de azbociment smulse de vânt de pe o șarpantă


Intră acum și în grupul de

Vântul puternic de sâmbătă a smuls învelitoarea unei șarpante ce a căzut pe două mașini, avariindu-le. Pe parcursul zilei de sâmbătă, Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială, în patru situații, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție -bucăți de tencuială, învelitoare șarpantă, plăci din azbociment și o antenă TV ce prezentau pericol de prăbușire, în mai multe zone din municipiul Suceava , respectiv pe str. Leca Moraru nr.24, str. Grigore Antipa nr.9., str. Dimitrie Onciul nr.1 și b-dul George Enescu nr.13.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Garda de intervenție a acționat pentru îndepărtarea pericolelor și consolidarea elementelor de construcție (plăci de azbociment ce puteau fi smulse de vânt) cu ajutorul autoscării din dotare. 

Vântul puternic a creat pagube însemnate pe str. Grigore Antipa nr.9, unde au fost smulse plăci de azbociment de pe șarpanta blocului 78, acestea căzând și avariind două autoturisme parcate în fața blocului. Este vorbe despre un Audi și o Dacia.

Din fericire nu au fost victime omenești.


Intră acum și în grupul de