Acasă Actualitate Autobaza lui Cârțu a dat din nou roade , iar Vaslui, egal...

Autobaza lui Cârțu a dat din nou roade , iar Vaslui, egal in extremis


Intră acum și în grupul de

Otelul Galati – Pandurii Targu Jiu 0 – 0
Fără cinci-șase jucători de bază în formula de start, Pandurii lui Sorin Cârțu au reușit să obțină un rezultat, până la urmă, bun, în deplasare, pe terenul formației Oțelul Galați. Cele două formații, aflate în jumătatea a doua a clasamentului Ligii I, unde sunt despărțite de doar două puncte, au remizat, scor 0-0, după un meci anost.
În urma acestui rezultat, înregistrat în etapa a 17-a a Ligii I, elevii lui Sorin Cârțu rămân neînvinși în campionat de șase etape și acumulează 21 de puncte, menținându-se pe locul 12 în clasament, în spatele Oțelului.
În minutul 23, Adrian Rusu a fost foarte aproape de a înscrie în proprie poartă, mingea deviată de fundaș în careul mic fiind foarte aproape să-l surprindă pe Stanca. Și gorjenii au fost aproape de a deschide scorul, în minutul 50, la o ieșire hazardată a portarului Kolev, însă Costin a respins din fața porții goale.
Au evoluat echipele:
Oțelul: Kolev – Sârghi (Pena 46), Costin, Jelev, Sălăgean – Gado (Cojoc 21), Viglianti, Bourceanu, Paraschiv – L. Iorga, M. Tănase. Antrenor: Petre Grigoraș.
Pandurii Tg. Jiu: Stanca – Popete, Chibulcutean, Rusu, Cardoso – Murgan, Vancea, Nalați (D. Orac 64, Thiago 70), Ghindeanu – I. Iordache, Al. Pițurcă (Raskovic 85). Antrenor: Sorijn Cârțu.

FC Vaslui – U Craiova          1 – 1
Universitatea Craiova a fost la un pas de a-și consolida poziția a treia în clasamentul Ligii I, înaintea pauzei de iarnă, însă acum va trebui să aștepte rezultatele tuturor partidelor din etapa a 17-a pentru a afla dacă este medaliata cu bronz a toamnei. Oltenii au remizat, scor 1-1, în deplasare la FC Vaslui, după ce gazdele au reușit golul egalizator în prelungirile partidei.
Scorul a fost deschis de Mihai Dina, care a șutat puternic balonul în poarta lui Kuciak, de la șase metri, după o serie de greșeli făcute de defensiva gazdelor.
Golul egalizator a venit în minutele de prelungiri ale meciului, când Temwanjera a marcat cu un șut puternic de la 12 metri. NDoye a centrat de pe partea deraptă, Burdujan a preluat cu spatele la poartă și a protejat mingea pentru Temwanjera, care a șutat fără speranțe pentru Bornescu. Oaspeții au reclamat totuși o poziție de ofsaid la Burdujan, în momentul centrării lui NDoye.
Viorel Moldovan a înregistrat a doua remiză consecutivă pe banca tehnică a Vasluiului, după cea din etapa trecută cu Rapid, și formația moldoveană rămâne pe locul 9 în clasamentul Ligii I.
Au evoluat echipele:
Vaslui: Kuciak – Buhuș, Cânu, Markovic, Bălace (Buhăescu 69) – P. Jovanovic (NDoye 46), Genchev, Ljubinkovic, Gheorghiu (Jovanovic 60) – Temwanjera, Burdujan. Antrenor: Viorel Moldovan
Universitatea Craiova: Bornescu – Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose – Bărboianu, Prepeliță, Gângioveanu, F. Costea (Barbu 90) – Dina (Stoianof 69), Baird (Găman 78). Antrenor: Nicolo Napoli
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version