Fotbal : Chelsea – Arsenal 1-2 : Gazdele îngropate de dubla lui Van Persie


Intră acum și în grupul de

Vești bune pentru CFR Cluj, care poate părăsi competițiile europene cu capul sus, după un rezultat bun pe terenul lui Chelsea. Formația londoneză poate fi învinsă pe teren propriu. A demonstrat-o rivala Arsenal, care s-a impus cu scorul de 2-1, după “dubla” lui Robin van Persie din repriza a doua, în etapa a 15-a din Premier League.
După ce timp de patru ani a fost neînvinsă pe Stamford Bridge, Chelsea a pierdut în acest sezon 12 puncte în fața propriilor fani, însă antrenorul Luis Felipe Scolari va fi mai supărat pe rezultatul acestui meci, pe care părea că îl controlează.
Chelsea a preluat conducerea după autogolul lui Johan Djorou, dar Arsenal, care a învins marți Dinamo Kiev la primul meci cu Cesc Fabregas căpitan, a întors rezultatul prin reușitele din minutele 59 și 62. Denilson l-a servit pe Van Persie la primul gol, care părea să fie în ofsaid. Fanionul arbitrului asistent a rămas însă jos și olandezul a șutat fără speranțe pentru Cech.
Trei minute mai târziu, Fabregas a trimis o centrare la întâlnire în careul lui Chelsea, Adebayor s-a înălțat și a trimis în calea lui Van Perise, care s-a întors și a șutat pe lângă portarul lui Chelsea.
 


Intră acum și în grupul de