Fotbal, Liga a III-a : Rapid CFR și Rarăul au pierdut cu același scor dar se află la jumătatea clasamentului


Intră acum și în grupul de

Willy Bacău – Rapid CFR Suceava    3 – 1
Rapid CFR Suceava a încheiat turul campionatului cu o înfrângere, scor 1-3, pe terenul formației Willy Bacău însă ițcănenii ocupă un liniștitor loc 8 la jumătatea campionatului. Pentru băcăuani au marcat Lipovanu, Chirilă și Căpușă în timp ce reușita sucevenilor i-a aparținut lui Șuleru.

Rapid a evoluat în formula Pascal – Pantea, Sevaciuc, Răzlog, Stamate – Apetri, Brânză, Romaniuc, Burlacu – Azaharioaei, Șuleru. Au mai intrat Munteanu, Leuciuc, Jalbă și Grămadă.

CSM Rm. Sărat – CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc    3 – 1
Liderul la zi al clasamentului Seriei I, CSM Râmnicu Sărat a dispus cu scorul de 3-1 de CSM Rarăul. Întâlnirea a fost la discreția formației gazdă, care s-a distanțat relativ ușor la 3-0, prin golurile marcate de Nica în minutele 3 și 42, și Ungureanu în minutul 63. Câmpulungenii au avut un final de partidă mult mai bun, și au reușit să reducă din handicap prin Sârbu, în minutul 72.
Rarăul a evoluat în alcătuirea Axinte – Popescu, Piticariu, Costan, A. Dunea, Sârbu, Vizitiu, Roxandari, Gherine, Lupu, Lazăr. Au mai intrat Cojocariu și R. Dunea.


Intră acum și în grupul de