PSD Suceava mulțumește!


Intră acum și în grupul de

Organizația Județeană a PSD Suceava mulțumește electoratului sucevean pentru votul acordat candidaților social-democrați în toate colegiile electorale din județ. „Vă mulțumim, dragi suceveni, pentru că ați demonstrat că aveți încredere în PSD și că ați refuzat «ultimul pas portocaliu» spre dezastru!”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Totodată, PSD mulțumește membrilor, simpatizanților și voluntarilor  PSD care, nelăsându-se intimidați, au dus o campanie decentă, de bun simț și de respect pentru electorat.

Nu în ultimul rând, PSD Suceava mulțumește alegătorilor din zona Fălticeni. „Mulțumim alegătorilor din zona Fălticeni! Trimițând un senator și doi deputați în Parlamentul României au năruit visele unor megalomani care doreau partid unic în județul Suceava”, se precizează în cadrul aceluiași comunicat.

În ceea ce privește alegătorii care și-au dat votul în favoarea altor formațiuni politice, PSD dă asigurări că va fi alături și de aceștia. „Celor care nu ne-au votat, îi asigurăm că vom fi alături de ei, pentru că suntem PSD și ne ținem de cuvânt”, se mai arată în comunicatul de presă al PSD Suceava.

 


Intră acum și în grupul de