O brașoveancă s-a răsturnat cu mașina în șanț la Bunești


Intră acum și în grupul de

O femeie din județul Brașov s-a răsturnat cu mașina într-un șanț în interioriul comunei sucevene Bunești. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, duminică, la ora 03:20, pe DN 2 în interiorul comunei Bunești, numita B. DORINA de 46 ani din orașul Zărnești județul Brașov, în timp ce conducea autoturismul marca „Fiat”, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil acoperit cu polei), a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în șanțul din partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitei M. RODICA de 47 de ani din orașul Zărnești jud. Brașov, care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul: „fractură treime distală radius drept, traumatism cranio-cerebral minor”, necesitând pentru vindecare  circa 20 zile de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto purta centură de siguranță, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de