Scandal la Stulpicani pe fondul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Conform biroului de presă al IPJ Suceava, în cursul zilei de duminică, numitul M. RADU de 42 de ani din comuna Stulpicani, a sesizat faptul că în seara zilei de 29.11.2008, ora 22:30 a fost victima unui accident de circulație. Acesta a declarat că în ziua respectivă s-a deplasat cu fiul său la un bar din satul Slătioara com. Stulpicani, unde au consumat băuturi alcoolice. Aici au intrat în conflict cu numiții B. CIPRIAN și B. EMIL, cu care s-au lovit reciproc, scandalul continuând și în fața barului, unde a fost avariată aripa stângă față a autoturismului marca „Mazda”, aparținând lui B. EMIL.
   
Cei în cauză s-au despărțit, iar numiții B. CIPRIAN și B. EMIL au plecat cu autoturismul „Mazda” spre domiciliu, iar la o distanță de circa 1,5 km au fost depășiți de un autoturism condus de M. MARCEL, care le-a barat drumul. Din autoturism a coborât numitul M. RADU, care a fost ușor acroșat cu oglinda stângă de autoturismul „Mazda”, a cărui șofer a încercat să evite impactul cu acesta. Cei implicați în scandal au plecat fiecare la domiciliu.

În 30.11.2008, numitul M. RADU s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „excoriații ale feței, traumatism cutie toracică”, necesitând pentru vindecare circa 6-7 zile de îngrijiri.
   
În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lovire, vătămare corporală, distrugere și părăsirea locului accidentului.

 


Intră acum și în grupul de