Peste o sută de muzicieni români cer despăgubiri pentru prejudicii de imagine aduse de contestatarii Bucovina Rock Castle. Despăgubirile obținute sunt cedate victimelor Colectiv


Intră acum și în grupul de

Un număr de 115 muzicieni români, dintre participanții la ediția 2018 a Festivalului „Bucovina Rock Castle”, cer despăgubiri celor care au contestat organizarea festivalului pentru prejudicii de imagine, banii urmând să fie transferați victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Unul dintre organizatorii festivalului, Ion Drăgușanul, a anunțat că va fi împuternicit de cei 115 muzicieni, sub semnătură, să îi reprezinte în Justiție pentru prejudiciile de imagine de care se fac responsabili câțiva iresponsabili penticostali și să sesizeze Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării asupra intoleranței revoltătoare a reprezentanților acestei tolerate comunități religioase minoritare. „Despăgubirile morale și materiale sunt cedate, din start, victimelor Colectiv”, precizează Drăgușanul.

Reamintim că doi bărbați care s-au prezentat a fi reprezentanți ai familiei creștine care luptă pentru valorile tradiționale românești au prezentat, luni, în plenul Consiliului Județean Suceava motivele pentru care cer anularea Bucovina Rock Castle.

„Am venit să vă rugăm în mod politicos și respectuos să cerem anularea concertului. Din punct de vedere juridic, în statutul Centrului Cultural Bucovina are o temă precisă, rolul să promoveze valorile culturale și spirituale și tradiționale românești”, a spus unul dintre petenți.(N.B.)

Citește mai mult aici.


Intră acum și în grupul de