Opt săli de clasă în plus la Școala nr. 10 din Suceava prin mansardare. Ion Lungu: Este una dintre cele mai mari școli din municipiu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că la Școala generală nr. 10 din cartierul Burdujeni vor fi amenajate nouă opt clase prin mansardarea clădirii, iar lucrările de construcție sunt în grafic.

Primarul a spus că în această perioadă una din prioritățile primăriei este legată de pregătirea școlilor pentru noul an școlar și că în cursul zilei de joi a vizitat Școala Gimnazială nr.10 din Cartierul Burdujeni, una dintre cele mai mari școli din municipiu unde, în prezent, aici învață 1100 de elevi și sunt în continuare solicitări de înscriere.

„Prin urmare, am decis să mansardăm școala, pentru a beneficia de 8 săli de clasă, în plus, în care vor putea învăța 250 de copii. Lucrările de mansardare merg destul de bine, în primăvară urmând a fi finalizate”, a spus Lungu.

Primarul a reamintit că a semnat și contractul în valoare de 2.620.251,07 lei, prin care se vor monta un număr de 9.221 aparate iluminat tip LED, la un număr de 22 de școli din municipiul Suceava, finanțarea fiind asigurată din economiile realizate la proiectele cu finanțare elvețiană atrase de municipalitate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de