Avea mașina burdușită cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea suceveană Bilca, care transporta 2.600 pachete de țigări de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 10.000 lei, ce urmau să fie comercializate pe piața neagră, în vederea obținerii de profit ilicit a fost depistat marți dimineață, în trafic de polițiștii de frontieră suceveni. Potrivit ofițerului Relații publice din cadrul IJPF Suceava, subcomisar de poliție Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră din cadrul detașamentului de intervenție al I.J.P.F. Suceava au executat o misiune specifică pe raza localității Dornești, oprind în trafic un autoturism marca VW, condus de R. Gheorghe, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Bilca.

Astfel, după controlul documentelor de călătorie, polițiștii de frontieră au decurs la efectuarea unui control asupra mijlocului de transport descoperind că șoferul  transporta 2.600 pachete de țigări de proveniență ucraineană de diferite mărci, fără documente legale.

Întrebat de proveniența țigărilor, șoferul a declarat că le-a achiziționat de la mai mulți cetățeni ucraineni pe raza localității Siret și urma să le comercializeze în bazarul din municipiul Rădăuți, în vederea obținerii de profit.

În aceste condiții întreaga cantitate de țigări, în valoare de 9.826 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform Legii 12/1990.
 
 
 


Intră acum și în grupul de