Fotbal : Dușan Uhrin jr. vrea să rămână la Timișoara. Iancu nu este interesat


Intră acum și în grupul de

Demis la doar o zi după ce fusese confirmat în funcție, antrenorul Dușah Uhrin jr. îl contrazice pe patronul FC Timișoara, Marian Iancu, cel care anunțase că l-a înștiințat pe Uhrin că renunță la serviciile sale. “Nici nu am deschis televizorul de curând, iar tot ce știu am aflat de la translatorul meu. Nu știu ce s-a întâmplat după ce am vorbit marți seară cu Iancu”, a declarat Dușan Uhrin jr.
Tehnicianul spune că el nu a zis că pleacă de la Timișoara, dar a mai menționat și că “nu o să mai merg la București pentru o altă discuție. Am contract cu FC Timișoara și nu discut cu altcineva, chiar dacă ar fi ceva din Cehia. Vreau să continui munca începută aici”. Deși Iancu a refuzat să dezvăluie ce l-a determinat să se despartă de tehnician, surse din anturajul conducerii clubului timișorean au declarat că intervenția fraților Ioan și Victor Becali, care i-au propus lui Dușan Uhrin să îi găsească un angajament mai bun, chiar și la Steaua, l-au deranjat pe Marian Iancu.
De partea cealaltă, Marian Iancu nu vrea să îi mai acorde o șansă lui Uhrin jr. și a anunțat că decizia a fost luată în interesul echipei. Înțelegerea dintre Uhrin și clubul timișorean va fi reziliată de comun acord până la finalul săptămânii, atunci când jucătorii vor intra în vacanță, iar noul tehnician al grupării va fi prezentat pe 7 ianuarie, odată cu reunirea formației timișorene.
 


Intră acum și în grupul de