Fotbal : CF Valencia, în pragul falimentului


Intră acum și în grupul de

Clubul spaniol CF Valencia, care ocupă locul 3 în La Liga, la cinci puncte în spatele liderului FC Barcelona, se află într-o situație extrem de delicată, notează presa din Spania. În ciuda calmului pe care îl afișează oficialii grupării, Valencia traversează o “criză financiară acută” și oficialii grupării iberice nu mai dispun de fondurile necesare pentru a achita salariile jucătorilor, precum și datoriile la bănci.
Cotidianul sportiv Marca scrie că în conturile finalistei Ligii Campionilor din 2000 și 2001 nu mai există lichidități, iar situația poate deveni “dramatică” dacă oficialii clubului nu ajung la o înțelegere cu reprezentanții băncii Bancaja, de unde Valencia a împrumutat o sumă importantă de bani. Conducerea grupării de pe Mestalla este nevoită să caute soluții pentru a plăti până la data de 31 decembrie datorii ce însumează mai mult de 50 de milioane de euro.
În cursul acestor zile, oficialii Valenciei și reprezentanții Bancaja vor purta negocieri care devin cruciale pentru clubul spaniol.
 
 


Intră acum și în grupul de