Fotbal, Liga a II-a : Marian Pană a plecat. Ioan Radu este favorit pentru preluarea postului de antrenor al Cetății


Intră acum și în grupul de

Revenit miercuri seară la Suceava, Marian Pană și-a reziliat contractul cu Cetatea Suceava după ce, la începutul săptămânii, primarul Ion Lungu a declarat că nu-l mai dorește pe Pană pe banca galben-albaștrilor considerând că echipa are nevoie de un șoc pentru a putea lupta pentru evitarea retrogradării în returul Ligii a II-a.
Pană s-a întâlnit cu președintele clubului și cu edilul Sucevei și, de comun acord, a încheiat colaborarea cu Cetatea. „Nu mai este niciun secret. S-a reziliat contractul dintre Marian Pană și Cetatea Suceava, fără pretenții din partea antrenorului sau a clubului. Am înțeles și eu că numai rezultatele te țin pe bancă.

Nu mai ai rezultate e normal să pleci. Regret că nu am realizat la Suceava tot ce mi-am propus. Poate o să întorc aici în postura de adversar sau poate voi mai fi cândva și antrenor la Suceava, eventual în prima ligă. Plec într-un moment care nu este bun nici pentru echipă și nici pentru mine. Am discutat și cu primarul Ion Lungu și ne-am despărțiți în condiții omenești. Mi-aș dori foarte mult ca echipa Cetatea să se salveze de la retrogradare. În continuare, eu îmi voi vedea de drumul meu. Voi încerca sa prind cât mai repede un angajament la o altă echipă. Mă bucur că plec și rămân în relații bune cu Dumitru Moldovan, Ion Lungu și toată lumea din Suceava și îmi cer scuze față de cei cu care nu am reușit să mă mai întâlnesc pentru a-mi lua rămas bun. Îi mulțumesc domnului Ghervan pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat cât am stat la Suceava și îi mulțumesc și doamnei Florea, care a avut grijă de fetița mea Maria”, a declarat Pană la conferința de presă de ieri.
 


Intră acum și în grupul de