S-a izbit cu mașina de copaci


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Adâncata s-a ales cu câteva leziuni după ce datorită vitezei a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă și s-a izbit violent cu mașina pe care o conducea de copacii de pe marginea carosabilului. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 12.10, în afara localității Adâncata pe D.N. 29 A, C.Viorel de 45 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile BE și CE din anul 1998, în timp ce conducea autoturismul marca ,,BMW’’, datorită faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga pe un carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit violent de copacii din pădure.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care necesită pentru vindecare 8 – 9 zile îngrijiri medicale.

C.Viorel declară că purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de