Grav accident la intrarea în municipiul Suceava dinspre Salcea între un autobuz și o căruță. Două persoane, soț și soție, au murit, iar alte două sunt rănite


Intră acum și în grupul de

Două persoane, soț și soție, au murit, sâmbătă seara, în urma unui accident produs  la intrarea în Suceava dinspre Salcea, după o coliziune între un autobuz și o căruță.

Potrivit ISU Suceava, în zonă a intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD și ambulante de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

La fața locului au fost identificate patru victime, din care două, un bărbat (43 ani) și o femeie (40 ani) , soț și soție, ce se aflaseră în căruță, în stop cardio respirator și la care s-au făcut manevre de resuscitare fără răspuns.

 

Totodată,un alt rănit este șoferul autobuzului, iar starea lui a fost monitorizată de echipe SAJ Suceava, în timp ce un alt rănit a fost preluat până la sosirea echipelor de intervenție, și transportat la spital, cu o mașină privată.

Autobuzul efectua o cursă regulată Suceava-Bănești, în care se aflau circa 20 de pasageri.

Poliția Suceava efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, la ora 21.20,  în timp ce conducea autobuzul pe str. Cuza Vodă, din municipiul Suceava, un bărbat de 33 de ani, din județul Botoșani, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo încărcat cu baloți de fân, fără plăcuțe de înregistrare, care circula pe aceeași bandă, însă din sens opus și care, a ieșit de pe un drum neclasificat.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 43 de ani din municipiul Suceava și a unei femei de 40 de ani din aceeași localitate, pasageră în vehiculul cu tracțiune animală.

De asemenea, din accident, a mai rezultat și rănirea conducătorului autobuzului și unui pasager din vehicul, o tânără de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de