Trei sucevence, Octavia Ilisoi, Ioana Băișanu și Sofia Semenov , pe podium la Campionatul Balcanic de sărituri peste obstacole. Octavia Ilisoi a devenit campioană balcanică la copii


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Federației Ecvestre Române, Alexandru Băișanu, a anunțat că România a obținut rezultate remarcabile la toate categoriile la Campionatul Balcanic care s-a desfășurat la Zagreb, în Croația, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit lui Băișanu, România a câștigat medaliile de aur cu lotul de seniori și cu lotul de tineret, argint cu lotul de copii, dar și bronz cu lotul de amazoane și cu lotul de junori.

„Am fost pe podium la toate categoriile!”, a punctat Alexandru Băișanu.

El a menționat că la individual, Ionel Bucur a devenit  Campion Balcanic la seniori și bucovineanca Octavia Ilisoi a devenit Campioană Balcanică la copii în timp ce Aron Jakab a câștigat argintul la individual seniori, iar Dana Panaite bronzul la tineret.

„Menționez că Suceava a avut trei sportivi care au adus medalii acasă: Octavia Ilisoi, Ioana Băișanu și Sofia Semenov. Din loturile naționale lărgite au mai făcut parte alte două bucovinence, Miruna Tărîță și Alexandra Moroșan cu rezultate meritorii”, a adăugat Băișanu.

El a felicitat pentru rezultatele obținute toți sportivii, dar și caii, antrenorii, medicii și îngrijitorii pentru buna prestație și efortul depus.

De menționat este că, potrivit specialiștilor, de când în conducerea Federației Ecvestre Române a fost cooptat Alexandru Băișanu ca vicepreședinte activitatea acesteia s-a dinamizat, iar acum au început să apară primele rezultate concrete.

Astfel, de mai mulți ani sportivii români înscriși în competițiile ecvestre nu au reușit performanța de acum și se așteaptă ca rezultatele în următoarele competiții internaționale aceștia să confirme (N.B.)


Intră acum și în grupul de